Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Agents of S.H.I.E.L.D. megakritika - bedurvultak az események

Hogyan bosszulja meg magát ha 3 hétig nem írsz a kedvenc sorozatodról ? Durván belevág olyan dolgokba, amire nem is számítottál. Na de kezdjük 3 héttel korábbról...

0 Tovább

Agents of S.H.I.E.L.D. 3x04 – Végre egy jó rész

Unalmas karakterek? Nem történik semmi? Nem érzed, hogy egy epikus kaland részese lennél? Van egy jó hírünk, ha a továbbra kattintasz! Vigyázat! Spoiler veszély!

2 Tovább

Agents of S.H.I.E.L.D. 3x03 - Valami elindult

Ezen a héten is folytatódott kedvenc titkosügynökségünk elképesztő kalandja, sőt, a szezon eddigi legjobb részét sikerült produkálni - bár ez összvissz 3 rész után még nem művészet. Folytatás a tovább után !

0 Tovább

Agents of S.H.I.E.L.D. 3x02 - Mindent megtudunk

Újra itt az Agents of Shield és újra itt vagyunk mi is. Az eheti epizódban még a szezonnyitónál is több eseményt zúdítottak ránk, de ez nem zavart bennünket abban, hogy jól kivesézzük kedvenc Marvel sorozatunk újabb részét. Vigyázat! Spoilerek a láthatáron.

0 Tovább

Agents of S.H.I.E.L.D. 3x01 - indul a szezon...

Egy rövid kedvcsináló cikk után újra a blogon a SHIELD ügynökei! Nem kívánunk Marvel tematikus blog lenni, de mivel a sorozat régóta szívügyünk, ezért bevállaltuk hogy minden héten lesz kritika az aktuális részről. Csak jövőhéten már ne legyen ennyire közepes a színvonal...erősen spoileres olvasmány következik!

0 Tovább

Agents of SHIELD 3. szezon gyorstalpaló

"Action - packed third season" és Inhumans. Coulson és a Shield kalandjai tovább folytatódnak a Marvel filmes univerzumában, mi pedig premier előtt felelevenítünk néhány dolgot, hogy mire lesz érdemes figyelni ebben a szezonban.

Figyelem a cikk további részeiben előfordulnak spoilerek, szóval aki még nem ért a második évad végére az innentől csak saját felelőségre.

0 Tovább

cinematiccc

blogavatar

Érdekességek, értekezések, kritikák, gondolkodtató olvasmányok filmekről, sorozatokról, mindenfajta mozgóképről.

Utolsó kommentek